Forn de Mont-Ral
 

Política de Privacitat

Avís legal i política de privadesa

Avís Legal


La informació que contenen les pàgines web / Web-Site i Portal de Forn de Mont-Ral, SL ha estat preparada i es subministra únicament i exclusivament amb el propòsit de donar informació a totes les persones que interessades a obtenir informació Forn de Mont-Ral, SL, i, si s'escau, sobre les seves empreses associades i subsidiàries i sobre els productes i serveis comercialitzats per aquestes i / o tercers amb qui eventuals o permanents pogués haver concertat acords al respecte, d'ara endavant "tercers col·laboradors".

En accedir i connectar amb aquesta pàgina web / Web-Site s'accepta que Forn de Mont-ral, SL no serà responsable de cap pèrdua directa o indirecta, derivada de l'ús de la informació ja sigui titularitat pròpia o de tercers col·laboradors i de les matèries i productes contingudes en la mateixa o per l'accés a altres matèries i continguts existents d'Internet a través de les connexions amb aquesta pàgina web / Web-Site. L'accés a la / es pàgina / es web de Forn de Mont-ral, SL no implica cap tipus de garantia, expressa o implícita atorgada per Forn de Mont-ral, SL , Respecte a la idoneïtat dels continguts inclosos en les mateixes per a fins particulars de qui hi accedeixi. En conseqüència, tant l'accés a aquesta / es pàgina / es web, com l'ús que pugui fer de la informació i continguts inclosos en les mateixes, s'efectua sota l'exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi, i Forn de Mont-ral, SL no respondrà en cap cas, ni per danys directes ni indirectes, dany emergent i / o per lucre cessant, ja sigui dels eventuals perjudicis derivats de l'ús de la informació i continguts accessibles en aquestes pàgines web o derivat de l'accés a altres pàgines web o continguts de tercers a través de les connexions i "links" existents.

En relació amb l'establiment de links o hiperenllaços a la pàgina web / lloc web de Forn de Mont-Ral, SL, aquesta manifesta que no assumeix cap responsabilitat pels continguts enllaçats mitjançant link al seu lloc web.

Així mateix, Forn de Mont-Ral, SL autoritza a citar els continguts en altres seus o a enllaçar-los sempre que es faci constar l'origen d'aquests continguts i que el navegador utilitzat mostri l'adreça URL de Forn de Mont-Ral, SL. Forn de Mont-Ral, SL no té cap control sobre aquests enllaços de tercers pel que no respondrà per la disponibilitat dels llocs web enllaçats, ni pels productes o serveis comercialitzats en el mateix ni pels seus continguts, ni pels recursos facilitats als usuaris d'Internet.

En el cas que Forn de Mont-Ral, SL sigui advertida de la realització, per part dels usuaris de qualsevol dels seus serveis facilitats a través del Portal, d'activitats que atempten contra drets de tercers o constitutives de delicte, Forn de Mont-Ral, SL pot rescindir de forma immediata la relació amb aquest usuari i adoptar les mesures necessàries per evitar la continuïtat d'aquestes activitats.

El copyright del material contingut en aquest web, incloent amb caràcter merament enunciatiu i no limitatiu les marques i els seus logotips, són propietat exclusiva de Forn de Mont-Ral, SL o de tercers col·laboradors. L'accés a aquest no implica, en cap aspecte, cap llicència per a la seva reproducció, distribució, comercialització i / o transformació que, en tot cas, estarà prohibida excepte previ i exprés consentiment de Forn de Mont-Ral, SL o dels seus tercers col·laboradors.

Les dades de caràcter personal que ja teniu., Un cop rebuts per Forn de Mont-Ral, SL , Seran tractades d'acord amb el que disposa la llei espanyola, i de conformitat amb les polítiques de privacitat establertes per a cada servei ofert a través del Portal de Forn de Mont-Ral, SL.

 

Política de privacitat


En virtut de la normativa de protecció de dades de caràcter personal, per la present autoritza que les dades personals facilitades siguin tractades i incorporades als fitxers responsabilitat de i domicili a Mont-ral, Tarragona.

Si les dades són facilitades a través del formulari contacte: aquestes dades seran tractades en un fitxer anomenat contactes per poder informar dels nostres serveis i remetre-li informació que considerem que pot ser del seu interès. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservats sempre que vostè. no manifesti la seva voluntat de no continuar rebent correus.

Si les dades són facilitades a través del formulari de registre: aquestes dades seran tractades en un fitxer de clients per poder gestionar les dades dels usuaris registrats així com els productes adquirits o reclamacions a l'efecte produïts. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones excepte a aquelles autoritats obligats legalment i seran conservats sempre que vostè. no manifesti la seva voluntat de no continuar rebent correus.

En cualquier caso podrá indicar la revocación del consentimiento dado, así como ejercitar los derechos de acceso, rectificación o supresión, la limitación del tratamiento u oponer-se, así como el derecho a la portabilidad de los datos. Estas peticiones deberán realizarse en Mont-ral, Tarragona o info@fornmontral.com

Així mateix també podrà presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de dades.

 

Dades legals


En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (Llei 34/2002 - LSSI-CE), en vigor des del 12 d'octubre de 2002, es posa en coneixement públic la següent informació:

 

Objectiu del web


Presentació d'informació referent a activitats de Forn de Mont-Ral i contratació per vía electrònica dels serveis que oferim

Responsable del web


Forn de Mont-Ral, SL
Mont-ral, Tarragona
43364 Mont-ral
NIF B55733505

Contacte


977 76 03 04
info@fornmontral.cat
fornmontral.cat

Busca aquest distintiu per trobar els nostres productes
Punts de venda autoritzats

Tarragona

Gustum Zero | Els Gira-sols | Santiveri | La Font Herbolari | Granja Armengol

Reus

Colmado Giner | Cal Sendra | Dietètiques Cabré | El Maset Ecològic

Valls

El Forn del Passeig | Ca la Tieta | La Font de la Salut | Ca Pons

Altres poblacions

El Rebost Natural - Salou | Alnatur - Altafulla | Cal Sardà - Barcelona | Queviures Cal Gregori - Ulldemolins | Garcia Vicent - Montblanc | Cal Sendra - Cambrils | Cal Sendra - Alforja

 


Si vols ser un punt de venda autoritzat dels nostres productes, pots contactar amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte o pots trucar al telèfon 977 76 03 04

Aquest lloc web utilitza  cookies per a
millorar la teva experiència de navegació

CONTINUAR