MONT-RAL I EN SEU ENTORN

L'entorn incomparable de les muntanyes de Prades

El futur Parc Natural de les Muntanyes de Prades ofereix escenaris i vistes increïbles: des del camp de Tarragona fins al Delta de l'Ebre i, en ocasions, l'horitzó del Mediterrani deixa veure la silueta de les Balears.

Les seves muntanyes, amb el punt més elevat ubicat al Tossal de la Baltasana (1.201m), són plenes de diversitat natural i biològica, de paisatges, història i patrimoni. Els seus frondosos i aromàtics boscos, amb cingles nus despenjats del cel, formen l'atalaia natural del camp de Tarragona.

Si voleu saber-ne més: www.prades.info

El terme de Mont-ral

El terme de Mont-ral, ubicat dins la comarca de l'Alt Camp, ocupa les terres de la banda de llevant de les Muntanyes de Prades.

El territori és enlairat i divers, i està format per dues zones ben diferenciades: la vall del riu Glorieta i la vall del riu Brugent, tots dos afluents del Francolí.

Dins el terme, cal distingir-hi 4 nuclis urbans: Mont-ral, Farena, l'Aixàviga i el Bosquet.

Passejades amb recompensa.
A part de les múltiples opcions de practicar esports, cada tardor, l'entorn de Mont-ral ens ofereix gran varietat de bolets.

Esport en plena natura. Camins, senderons, cims, racons amagats entre el riu, boscos,... ens permeten fer esport i gaudir de la natura envoltats de paisatges únics: caminades, banys al riu, espeleologia, escalada o BTT.
mapa web l avís legal l crèdits